Corrick is er voor jou

Corrick Workforce zoekt kandidaten en zzp’ers voor opdrachten in de bouw, energie, industrie en marine & offshore-sector. Maar we zoeken beslist niet iedereen. We zoeken gemotiveerde mensen die zich door hun expertise, ervaring, inzet, doorzettingsvermogen of persoonlijkheid onderscheiden van de massa. Wil jij boven jezelf uitstijgen? Bepaal jij je eigen koers? En wil je zélf richting aan je carrière geven? Dan matchen we jou graag met uitdagende opdrachten die perspectief bieden en je verder helpen. 


Kandidaten en zzp’ers die via Corrick werken, zijn enthousiast over onze complete dienstverlening. Corrick bemiddelt namelijk niet alleen voor kort- én langlopende projecten en opdrachten, maar doet veel méér.

We besteden bijvoorbeeld veel zorg aan het screenen van opdrachten, opdrachtgevers en kandidaten om de kans op een goede match te vergroten. Ook bieden we je keuze uit diverse vormen van samenwerking, zoals detachering, payrolling, freelance-contract of zzp-overeenkomst. Daarnaast kunnen we je helpen wanneer je een relevante opleiding, training of cursus wilt volgen of behoefte hebt aan ondersteuning bij je administratie. Je kunt via Corrick zelfs je gereedschap en klimmaterieel laten keuren. 


Corrick biedt maatwerk

Met gerichte aandacht voor jou, de opdracht en de opdrachtgever levert Corrick maatwerk met iedere match. Dit kunnen we concreet voor jou betekenen:

Image

1. Screening

Corrick screent opdrachten, opdrachtgevers én kandidaten op een groot aantal aspecten, waaronder functievereisten, wederzijdse verwachtingen, karakter en bedrijfscultuur. En daarin gaan we verder dan andere intermediairs. We kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de harde criteria van een baan of opdracht, maar ook naar de zachte. Want uiteindelijk is élke job mensenwerk.

Image

2. Bemiddeling

Corrick bemiddelt kandidaten en zzp’ers met een opleiding op middelbaar, hoger en WO-niveau voor kort- én langlopende projecten en opdrachten. We zorgen hierbij voor de contacten met de opdrachtgever en begeleiden je bij alle noodzakelijke aspecten, van contract tot urenregistratie.

Image

3. Plaatsing

Corrick plaatst je bij een opdrachtgever op basis van detachering, payrolling, freelance-contract of zzp-overeenkomst. Elk van deze contractvormen heeft betrekking op de manier waarop de onderlinge afspraken tussen jou, je werkgever en Corrick worden gemaakt en vastgelegd. Samen met jou en de opdrachtgever kiezen we de overeenkomst die het beste bij jou en je opdrachtgever past.

Image

4. Opleiding en training

Corrick biedt je via een gecertificeerde trainingspartner een uitgebreid pakket aan gespecialiseerde opleidingen en trainingen, zoals VCA (VOL), TCVT, NEN en BHV. Maar ook voor een opleiding mobiele kraanmachinist of hoogwerker kun je bij ons terecht. Zo helpen we je om je werk optimaal te kunnen doen en dat is goed voor jou én je opdrachtgever!

Image

5. Administratieve ondersteuning

Corrick ondersteunt je als zzp’er op administratief gebied, van urenregistratie en facturering tot en met btw-aangifte. Je bent nu eenmaal niet alleen een vakman, maar hebt ook zakelijke verplichtingen. En die zorgen voor veel zzp’ers voor behoorlijk wat ongewenste afleiding. Door je een aantal zakelijke werkzaamheden uit handen te nemen, kun jij je volledig op je job concentreren.

Dankzij dit complete pakket aan diensten en ondersteuning helpt Corrick je om je werk te doen, met alle aandacht die je werkgever of opdrachtgever verdient.

Corrick doet meer

Image
KEUREN EN CERTIFICEREN VAN GEREEDSCHAP EN KLIMMATERIEEL
Lees meer


Actuele vacatures