Corrick voor opdrachtgevers

Vandaag de dag zijn goede medewerkers schaars. Je ziet kansen en uitdagingen genoeg, maar het ontbreekt je simpelweg aan de juiste mensen om je ambities te realiseren. Je hebt bovendien ervaren dat je niet de enige bent die in de dunbevolkte talentenvijver vist. En om nou genoegen te nemen met de eerste de beste die beschikbaar is… dat is ook niet wat je wilt.

Maak daarom kennis met Corrick Workforce. Want Corrick heeft zich gespecialiseerd in het leveren via werving & selectie van tijdelijk en strategisch personeel aan opdrachtgevers in de bouw, energie, industrie en marine & offshore-sector. Wij zijn een partner die niet zomaar een blik kandidaten opentrekt en je overspoelt met CV’s, maar zorgvuldig selecteert op kwaliteit en je alleen het neusje van de zalm aanbiedt. En dat doen we nét even anders dan andere bemiddelaars. Met maatwerk.Corrick als maatwerk-intermediair

Wat kan Corrick voor je betekenen? Een overzicht van onze dienstverlening:

Image

1. Bemiddeling

Corrick levert kandidaten en zzp’ers voor functies op middelbaar, hoger en WO-niveau voor kort- én langlopende projecten en opdrachten. We bemiddelen daarbij tussen opdrachtgever en kandidaten en bieden begeleiding bij alle noodzakelijke aspecten, van contract tot urenregistratie.

Image

2. Screening

Corrick screent opdrachten, opdrachtgever én kandidaten op een groot aantal aspecten, waaronder functievereisten, wederzijdse verwachtingen, karakter en bedrijfscultuur. En daarin gaan we verder dan andere intermediairs. We kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de harde criteria van een baan of opdracht, maar ook naar de zachte. Want uiteindelijk is élke job mensenwerk

Image

3. Aandacht en support

Corrick bemiddelt vaklui en technisch specialisten, maar ook bijvoorbeeld kantoormedewerkers. Daarbij geven we onze kandidaten alle aandacht en support die ze nodig hebben om jouw opdracht uitstekend uit te voeren. We bieden bijvoorbeeld uitgebreide begeleiding voor én tijdens de opdracht. We helpen ze door middel van opleiding en training aan de gewenste (start)kwalificaties. En we faciliteren indien gewenst ook vervoer én verblijf – voor korte of langere tijd – van medewerkers die via Corrick worden ingeleend. 

Image

4. Plaatsing 

Corrick verzorgt de flexibele schil voor jouw bedrijf conform jouw voorkeur. Dus of je nu kiest voor detachering, payrolling of een freelance- of zzp-constructie: Corrick levert maatwerk.

Image

5. Opleiding en training

Corrick biedt kandidaten via een gecertificeerde trainingspartner een uitgebreid pakket aan gespecialiseerde opleidingen en trainingen, zoals VCA (VOL), TCVT, NEN en BHV. Zo helpen we hen aan de vereiste (start)kwalificaties om jouw opdracht optimaal te kunnen uitvoeren.

Deze opdrachtgevers werken al met Corrick

Onze lijst van opdrachtgevers is zeer uitgebreid en divers. Ons voornaamste doel is een tevreden klant en gezien de lijst aan opdrachtgevers mogen we stellen dat dit vrijwel altijd lukt. En daar zijn we best trots op!

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

Corrick doet meer

Zullen we praten?

Heb je dringend behoefte aan tijdelijk personeel? Of zoek je vakbekwame zzp’ers die de job zelfstandig voor je kunnen fixen? Neem dan direct contact op voor een verhelderend gesprek met Corrick!

naar contactpagina