Corrick Workforce:

maatwerk-intermediair

Corrick Workforce heeft zich gespecialiseerd in het matchen van experts met projecten in de bouw, energie, industrie en marine & offshore-sector. Dankzij ons waardevolle netwerk van opdrachtgevers binnen deze branches beschikt Corrick doorlopend over interessante projecten voor kandidaten en zzp’ers. Het vergt passie, flexibiliteit en toewijding om voor deze projecten de juiste experts te selecteren. Dat onze aanpak echt werkt wordt onderstreept door de ervaringen van en met onze opdrachtgevers. Wat feiten en cijfers:


Aantal vacatures: 78%

In 2019 heeft Corrick totaal 326 vacatures aangeboden, waarvan er 254 (78%) met succes zijn vervuld.

Aantal opdrachten: 74%

In 2019 zijn er 68 langdurige opdrachten en 116 kortlopende trajecten aangeboden. Daarvan zijn er 136 (74%) met succes vervuld.

Aantal kandidaten: 67%

In 2019 heeft Corrick uit een bestand van 650 kandidaten voor 435 personen (67%) met succes een baan gevonden.

Corrick maakt het verschil

Met dienstverlening op maat:

check_circle
SCREENING

van opdrachten, opdrachtgevers én kandidaten op tal van aspecten, zoals functievereisten, wederzijdse verwachtingen, karakter en bedrijfscultuur.

check_circle
BEMIDDELING

van kandidaten en zzp’ers met een opleiding op middelbaar, hoger en WO-niveau voor kort- én langlopende projecten en opdrachten.

check_circle
PLAATSING

bij opdrachtgevers op basis van detachering, payrolling, freelance-contract of zzp-overeenkomst.

check_circle
UITGEBREIDE SUPPORT 

zodat kandidaten en zzp’ers optimaal kunnen presteren zonder zich druk te hoeven maken over randzaken.

check_circle
ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING 

voor zzp’ers, van urenregistratie en facturering tot en met btw-aangifte.

check_circle
QUALITY CONTROL & EQUIPMENT 

om veilig werken voor eigen én ingeleend personeel altijd en overal te waarborgen.

check_circle
WAREHOUSE MANAGEMENT

voor bedrijven die grip willen houden op efficiënt voorraadbeheer.

Image

Corrick Workforce

Corrick Workforce staat vanaf 2017 onder de leiding van Marcel Boer. Samen met zijn medewerkers zet hij zich dagelijks in om zowel opdrachtgever als kandidaat – bij al hun bemiddelingsvraagstukken op het gebied van outsourcing, outplacement, tijdelijke projecten, detachering, werving & selectie en/of payrolling – tot tevredenheid te helpen. Voor zowel ad-hoc aanvragen als langdurige trajecten.

We zien het als een welkome uitdaging om iedere aanvraag binnen al onze marktsegmenten met volle attentie te behandelen. Dus schroom niet als je vragen hebt en neem contact met ons op. Vanzelfsprekend gaan wij hier confidentieel en serieus mee om. Corrick Workforce is gevestigd in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.