Corrick Workforce matcht kandidaten en zzp’ers met opdrachtgevers en projecten in de bouw, energie, industrie en marine & offshore

De arbeidsmarkt is een markt als elke andere, met vraag en aanbod. In dit dynamische speelveld is een onderscheidende partner van cruciaal belang. Corrick vormt als ervaren arbeidsbemiddelaar de verbindende schakel tussen werkzoekenden en werkgevers. Wij zijn een partner die de business begrijpt. Een matchmaker die anders is dan anderen. Met onverdeelde aandacht.

Corrick Workforce
Maatwerk werkt.


Actuele vacatures

Onze werkvelden

En we doen meer

Corrick werkt nét even anders dan andere bemiddelaars:

maatwerk-intermediair    OPLEIDING EN TRAINING  

Maatwerk werkt.

Met de juiste aandacht voor mensen én opdrachten maakt Corrick het verschil. Want als intermediair besteden we uiteraard veel tijd en aandacht aan de totstandkoming van een optimale match tussen kandidaat, opdracht en opdrachtgever.

Maar we zorgen er ook voor dat kandidaten en zzp’ers zich ná bemiddeling volledig op hun werk kunnen focussen door bijvoorbeeld alle administratieve zaken uit handen te nemen. Tevens faciliteren we opleidingen en trainingen en keuren en certificeren we gereedschap en materieel. Met deze maatwerk-aanpak heeft Corrick als ervaren arbeidsbemiddelaar een reputatie opgebouwd waar we trots op zijn.

check

20+ Jaar ervaring in bemiddelen, uitzenden en detacheren

check

Meer dan 50 jaar gebundelde ervaring in de industrie

check

Gedegen kennis van de hooggespecialiseerde energiemarkt

check

Zeer breed en hoogwaardig zakelijk netwerk

check

Ruime internationale ervaring

check

Communicatie mogelijk in diverse talen

 • Image

  “Corrick bemiddelt professionele kandidaten die goed worden gescreend en geïnformeerd inzake onze activiteiten en wensen!”

  Ton Velthuis
  Damen Shipyards Group
 • Image

  “Tussen het enorme aanbod aan arbeidsbemiddeling onderscheiden de mensen van Corrick zich iedere keer weer.”

  Sandra Kerkvliet
  Fasttrek
 • Image

  “Het is ons – zoekende naar geschikte mensen – nooit goed gelukt om de essentie van ons werk duidelijk te maken. Sinds wij met Corrick werken hebben we daar geen omkijken meer naar.”

  Tim Bakker
  Project Manager — FrontMet